Lélegzetelállítóan nézett ki: Amerika a lába előtt hevert

Egy igazi hercegné lépdelt tegnap este a Metropolitan Múzeum lépcsőin, hogy elkápráztassa – túlzás nélkül – az egész világot.

Katalin hercegné és Vilmos herceg New York-i utazásuk utolsó estéjén a Metropolitan Múzeum fogadásán vett részt. A fogadást valójában nem is annyira az ő tiszteletükre rendezték, hanem annak a skót egyetemnek, nevezetesen a St. Andrews-i tanintézménynek, amelynek falain belül szerezte meg diplomáját Katalin és Vilmos is. A hercegi pár szerelme is ott kezdődött, nem véletlen hát, hogy erős szálakkal kötődnek az egyetemhez, s hogy az iskola javára szóló gyűjtéshez szívesen adják nevüket.

Katalin hercegné a Metropolitan Múzeumban tartott fogadáson 2014. decemberében. Fotó: MTI/EPA

Katalin hercegné a Metropolitan Múzeumban tartott fogadáson 2014. decemberében. Fotó: MTI/EPA

A Metropolitan Múzeumban tartott estély belépőjegyeit 2500-10000 dolláros áron vásárolhattak meg a támogatók, így többek között Tom Hanks is, akinek lánya ugyanezen az egyetemen tanul.

“Talán nem kell elmondanom, hogy mit és mennyit jelent Katalinnak és nekem az egyetem – kezdte beszédét Vilmos. – Azzal, hogy önök most itt vannak, egy nagy múltú, független intézményt támogatnak. De minden egyetemista szülő jó, ha tudja, Lousie Richardsont most arra kérem, fogja be a fülét (Richardson az egyetem igazgatója, a szerk.), hogy a St. Andrews elsősorban nem az első osztályú tanítása miatt fontos. Ugyanis aki onnan kilép, az vagy házasságot köt – mi így tettünk a feleségemmel, vagy alkoholista lesz. Szóval az egyetemista szülők a karácsonyi szünetben mindenképpen kérdezzék meg gyermeküket, tudják-e mit jelent a Ma Bells. Ha a válasz igen, azonnal távolítsák el a közelükből a nyitott borosüvegeket, ugyanis a fent említett név egy közkedvelt kocsmát takar.”

Vilmos és Katalin a Metropolitan Múzeum lépcsőjén. (Fotó: MTI/EPA)

Vilmos és Katalin a Metropolitan Múzeum lépcsőjén. (Fotó: MTI/EPA)

Katalin ugyan nem mondott beszédet, de Vilmos mosolyt fakasztó mondatait ő is értékelte. A hercegné az estélyen gyönyörű éjkék Jenny Packham-selyemruhát viselt fekete tűsarkú cipővel. Amerika pedig boldogan konstatálta, hogy a Metropolitan Múzeum lépcsőjén a világ legcsinosabb várandós hercegnéje lépdelt. Az est 450 résztvevője, köztük Anna Wintour, a Vogue magazin főszerkesztője, Mary-Kate Olsen színésznő és divattervező, valamint Tom Hanks, ahogy mondani szokták, jelenlétükkel emelték az est fényét.

hirado.hu

982

1 hozzászólás

  • Katalin melto utoda Diananak….kar hogy nem lehetnek most egyutt

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe