A marosvásárhelyi ASA nyerte a romániai szuperkupát

A marosvásárhelyi ASA csapata nyerte szerda este a román szuperkupát. A Konstancán megrendezett mérkőzésen a marosvásárhelyi csapat a bukaresti Steauát győzte le 1-0-ra.

Az ASA egy – az utolsó fordulóban történt – váratlan megbicsaklás után második helyen zárta a román bajnokságot, és annak köszönhetően szerepelhetett a szuperkupa mérkőzésen, hogy a Steaua mind a bajnokságot, mind a kupát megnyerte.

Foto: mediafax.ro

Foto: mediafax.ro

Az ASA-nak nehéz körülmények között kellett pályára lépnie. Két nappal a mérkőzés előtt ugyanis a korrupcióellenes ügyészség a csapat illegális önkormányzati finanszírozásának gyanúja miatt elrendelte a klub bankszámláinak zárolását. A pénzügyi gondok következtében a nyáron leszerződtetett Dan Petrescu edző bejelentette, hogy a szuperkupa után Kínába szerződik.

A vásárhelyi keret hat játékosa nem fogadta el, hogy a kialkudottnál kedvezőtlenebb szerződést kössön a klubbal, és már a szerdai mérkőzés előtt távozott a csapattól.

Szerdán bejelentették, a vásárhelyi csapat irányítását csütörtöktől Miriuta Vasile (László) egykori magyar válogatott veszi át.

508

2 hozzászólás

  • Becsulet mentes.Bravo.ASA.ASA -steaua 3-0 igy jatszik egy bajnok cşapat amely egy ujonctol 3-ra kapott ki.A csorbat kijavitottak. Varjuk a folytatast ASA. Sok sikert!!

  • Ideje volt hogy egy videki cşapat a becsuletet mentse miutan az utolso forduloban csorba eset veletlen folytan a becsuleten es igy eluszott bajnoki cim a steaua javara.

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe