Hét nyíllövéssel emlékeztek Vereckén a honfoglaló magyarokra

Mónus József íjász távlövő világbajnok nyílvesszőt lő ki a Vereckei-hágón, a honfoglalás millecentenáriumi emlékművénél 2016. június 3-án.

Az íjász a honfoglaló magyar törzseket jelképező hét nyílvessző kilövésével tisztelgett a honfoglaló magyarok emléke előtt a nemzeti összetartozás napja alkalmából, a Feszty-körkép Alapítvány szervezésében rendezett eseményen.

MTI Fotó: Nemes János

MTI Fotó: Nemes János

Verecke, 2016. június 3. Résztvevõk az Õsmagyar himnuszt éneklik a Vereckei-hágón, a honfoglalás millecentenáriumi emlékmûvénél, ahol Mónus József íjász távlövõ világbajnok hét nyílvesszõt lõ ki 2016. június 3-án. Az íjász a honfoglaló magyar törzseket jelképezõ hét nyílvesszõ kilövésével tisztelgett a honfoglaló magyarok emléke elõtt a nemzeti összetartozás napja alkalmából, a Feszty-körkép Alapítvány szervezésében rendezett eseményen. MTI Fotó: Nemes János

Verecke, 2016. június 3.
Résztvevõk az Õsmagyar himnuszt éneklik a Vereckei-hágón, a honfoglalás millecentenáriumi emlékmûvénél, ahol Mónus József íjász távlövõ világbajnok hét nyílvesszõt lõ ki 2016. június 3-án. Az íjász a honfoglaló magyar törzseket jelképezõ hét nyílvesszõ kilövésével tisztelgett a honfoglaló magyarok emléke elõtt a nemzeti összetartozás napja alkalmából, a Feszty-körkép Alapítvány szervezésében rendezett eseményen.
MTI Fotó: Nemes János

MTI

475

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe