Napi horoszkóp – 2016. június 27., hétfő

A Nyilasnak lassan bele kell törődnie, hogy kapcsolata véget ért, a Bak nyugodtan támaszkodjon párjára, tökéletesen megbízhat benne, a Vízöntő most mindenfajta szerelmi ostromnak ellenáll.

nyilasKos (március 21.-április 20.)
Folyamatosan megdolgozik a sikerért, és ennek meg is látszik az eredménye. Szerencsés időszaka tovább folytatódik, ezért, ha okosan kezeli a pénzét, akkor nem lesznek komolyabb anyagi gondjai, és sok mindent megengedhet magának, amit idáig nem. Attól azonban fokozottan óvakodnia kell, hogy a siker nehogy túlzottan is elbizakodottá tegye.

Bika (április 21.-május 20.)
Amennyiben még nem találta meg a nagy őt, akkor már nem kell sokáig várnia. Nem kell különösebben semmit sem tenni, hogy találkozzon vele, mert a sors mindent elrendez. Éppen akkor fog rálelni, amikor arra a legkevésbé számít. A szerencsés találkozásnak folytatása is lesz, és mivel a boldogsága sugárzik majd, ezért sok irigye lesz.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Lassítson, és most az egyszer fogadja meg mások tanácsát. Higgye el, hogy csak jót akarnak, mert sokkal reálisabban látják a problémát, mint ön. Gondolja át és alaposan elemezze a dolgot, még mielőtt gyorsan elvetné a megoldási lehetőséget. Sajnos ebben az esetben nem látja a fától az erdőt, emiatt ideges és kapkod. Pedig ez nem vezet jóra.

Rák (június 22.-július 22.)
Akit gyorsan befogadott a szívébe, abban még nem szabad feltétel nélkül megbíznia. El kellene gondolkoznia azon a mondáson, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Valami okának kell lenni, hogy mindenki óva inti az illetőtől. Legyen inkább gyanakvó, megbízni ráér későbben is benne. Legfeljebb majd kellemes csalódás éri.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nagy volumenű vállalkozáson töri a fejét, amiből jelentős anyagi hasznot vár. Az ötlet nem rossz, csak sok kockázattal jár. Ez izgatja a legkevésbé, mert szeretné a környezetét elkápráztatni. Szép dolog a becsvágy, de fontos, hogy ne csapjon át kivagyiságba. Érdemes átgondolnia azt is, hogy meddig képes ezt az önpusztító életmódot fenntartani.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bátran keressen új munkahelyet, ha rájött, hogy rosszul választott és nem érzi már jól magát ott. Nem érdemes akár még az egészségét is kockára tenni, csak azért, mert a hibáját nem szeretné beismerni. Szűz jegyűként hajlamos túlságosan sokáig tűrni, épp ezért igen fontos, hogy örömet találjon a munkájában és a hivatásában kiteljesedjen.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bizonytalankodása ma a legnagyobb ellensége. Ne kérdőjelezze meg a döntését, hanem az elhatározását vigye véghez. Haladjon tovább a kijelölt úton, és ne térjen le róla se jobbra se balra. A tétovázással csak azt éri el, hogy az önbizalma csökken. Igyekezzen elkerülni, hogy tanácsot kérjen másoktól, mert akkor sohasem fog dönteni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Újabb nehézségre számíthat, de nincs oka az elkeseredésre, mert a vártnál könnyebben megoldja. A kezdeti kétségbeesés után hamar túlteszi magát a dolgon és már csak a megoldáson töri a fejét. Mivel a probléma megoldó képessége kiváló és az esze is vág, mint a borotva, ezért estére a rémisztőnek tűnő gondja már csak egy rossz emlék marad.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Sajnos az idő megmutatta, hogy még erőnek erejével sem tudja a párját megtartani. Valószínű, hogy a sors nem szánt kettőjüknek közös utat, így jobban teszi, ha elengedi. Minél inkább ragaszkodik hozzá, az önérzete annál jobban sérül. Itt már nem segít az alkalmazkodás, de az egyénisége feladása sem. Bele kellene törődnie, hogy kapcsolatuknak vége.

Bak (december 22.-január 20.)
Nyugodtan támaszkodjon a párjára, most is mindenben számíthat rá. Ne akarja egyedül megoldani a problémáját, bátran bízzon meg benne. Inkább őt avassa be a bizalmába, mint az ismerőseit, mert benne egészen biztosan nem fog csalódni. Hiszen minden körülmények között csak a javát akarja, és nem sohasem vezérli irigység vagy bosszúállás.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Sokan szeretnék rabul ejteni a szívét, de képes ellenállni még a legkitartóbb ostromnak is. A szíve már foglalt és esze ágában sincs kockára tenni a boldogságát. Igaz, hogy a hódolók közül van, aki nagyon nehezen veszi tudomásul, hogy nem fogadja a kegyeibe, de ezzel ne törődjön. Még akkor se essen kétségbe, ha megpróbálná a rossz hírét kelteni.

Halak (február 20.-március 20.)
Kisebb nézeteltérés miatt könnyen elkeseredik, mert úgy érzi, hogy a vitában most vétlen. Fűnek-fának elpanaszolja a bánatát, de ezzel sem lesz jobb kedve. Próbálja meg túltenni magát a dolgon, és ne csináljon a bolhából is elefántot. Miért rontaná el a napját teljesen felesleges bosszankodással? Igaz, hogy igen érzékeny a lelke, de felejtse el az egészet.

hirado.hu

115

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe