Napi horoszkóp – 2016. júlus 2., szombat

A Rák számára eljött az idő, hogy rendet tegyen anyagi ügyeiben, az Oroszlánnak bőven lesz része az élvezetekben, a Szűz most könnyen megduplázhatja a bevételeit, ha mer kockáztatni.

rákKos (március 21.-április 20.)
Imád társaságban lenni, főleg ha még finom ételeket is fogyaszthat. Meghívásban sem szenved hiányt, mert kedvelik életkedve, lelkesedése miatt. Sajnos hajlik a szélsőségekre, és nehezen áll ellen ha ételről vagy italról van szó. Szüksége van a rendszeres testmozgásra, ha vitalitását szeretné megőrizni. Menjen sportolni a barátaival, az is kellemes program.

Bika (április 21.-május 20.)
Bizonyíték nélkül nem megy semmire, ezért csak akkor nyerhet, ha minden ütőkártya a kezében van. Különben alaptalan vádaskodást is a szemére vethetnek, és akkor oda a győzelem. Kudarctól nem kell tartania, mert alaposan körbejárta már a témát és mindenhol tájékozódott. Gyűjtse össze az érveit és ne hagyja, hogy bárki is eltéríthesse az áhított céljától.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Hiába is próbálja elrejteni az érzelmeit és csak hideg fejjel gondolkodni, erre semmi esélye sincs. Ámor már kiszemelte magának és a nyilával könnyedén eltalálja. Ő a legkevésbé foglalkozik a józan eszével, mert csak az érzelmeire utazik. Tökéletesen biztos a győzelmében, hiszen sok ezer éves tapasztalattal rendelkezik. Vele szemben tehetetlen.

Rák (június 22.- július 22.)
Eljött az idő, hogy rendet tegyen az anyagi ügyei között. A fölösleges aggodalmaskodás helyett, ha kintlévőségei vannak, akkor tovább már ne halogassa a behajtásukat. Ne legyen elnéző és ne kergessen hiú ábrándokat, hogy önként megadják azok a tartozásukat, akiknek idáig bottal ütheti a nyomát. Bátran vegyen igénybe, ha kell jogi segítséget is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Imádja a művészeteket, szeret színházba járni, ezért a kedvesének nem nehéz egy színházjeggyel levenni a lábáról. Igaz, hogy még kevésbé ismeri az ön érdeklődési körét, de van annyira leleményes, hogy tudja, kitől tud megbízható információt szerezni róla. Az élet nagyfokú szeretete jellemzi, és este nem lesz oka panaszra. Lesz része élvezetekben.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Könnyen megduplázhatja a bevételét, ha mer kockázatot vállalni. Lehet, hogy még a hideg is kirázza, ha arra gondol, hogy a megspórolt pénzéből kell elvennie, főleg ha még nem biztos a nyereség sem. Bár a Jupiter, a nagy szerencsebolygó segítségére most bátran számíthat, de ahhoz el kellene fogadnia, hogy kockázat nélkül nincs üzlet, de nyereség sem.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Anyagi romlástól fél, ezért állandó szorongással küszködik és minden energiáját a pénzkeresésre fordítja. A rendkívül nagy terhelést egyelőre bírja fizikailag, de idegileg már egyre nehezebben viseli a folyamatos kihívásokat. Mindig csak egy kis időre kössön kompromisszumot és fogadja meg önmagának is, hogy lassítani fog.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Tele van önbizalommal és szinte gőzmozdonyként halad a célja felé. Teljes erővel megy előre és nem tűri, hogy bárki is akadályozza a terve megvalósításában. Munkája során rengeteg támadás éri, melyet könnyedén elenged a füle mellett, mert a megmérettetés igénye elhomályosít mindent a szeme előtt. Jobb, ha senki nem keresztezi az útját.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Örömében legszívesebben az egész világot magához ölelné, de ne keseredjen el, mert ez azért nem megy olyan könnyen. Boldogságát másképpen is világgá tudja kürtölni, nem kell hozzá túlságosan nagy fantázia. Arra azonban fokozottan figyeljen, hogy kivel osztja meg az örömét, és mit mesél el, mert mire észbe kap, több ellensége lesz, mint barátja.

Bak (december 22.-január 20.)
A jó időbeosztásnak és kiváló szervező képességének köszönheti, hogy a mai napon szabad, mint a madár és már nem kell a munkájával foglalkoznia. Éppen eleget töri a fejét és még az is előfordul, hogy éjszaka is a feladatain jár az esze. Tanult a hibájából, s még idejében megfogadta a mások tanácsait, hogy ne hajtsa túl magát, mert csak egy élete van.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Rózsaszínűnek látja a világot, és melegséget érez a szíve körül. Minden oka meg van a boldogságra, mert olyan szerelmes órákat élhet át, amelyre mindig is vágyott. Mindenképpen maradjon a realitás talaján, mert hirtelen beleszeretett a partnerébe és szerelmesebb, mint valaha is volt. Előre ne tervezzen még semmit, egyelőre most csak élvezze az életet.

Halak (február 20.-március 20.)
Mint egy látnok, kiváló érzékkel előre látta az eseményeket, de mégsem tud kitérni előle. Biztosra vette, hogy nem ússza meg szárazon és bizony, ha mégis felhozza a javaslatát, akkor csúnya veszekedés kerekedik. Mégis valami csodában reménykedik, hogy nem kavar akkora vihart és a kedvese dühe is talán a szokásosnál jóval hamarabb csillapodik.

hirado.hu

547

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe