Napi horoszkóp – 2016. július 3., vasárnap

Az Oroszlán legyen óvatos, ne öntsön olajat a tűzre, a Szűznek most igaza van, joggal morgolódik párja döntésképtelensége miatt, a Skorpió megérzése azt súgja, hogy vetélytársa akadt.

leoKos (március 21.-április 20.)
A kíváncsiság remek tulajdonság, de csak akkor, ha új ismeretekre szeretne szert tenni. Viszont, ha olyan dolgokról akar tudni, amibe nem kellene beleütni az orrát, akkor jobb, ha inkább még időben visszahúzódik. Ugyanis csak kellemetlensége lehet belőle. Törődjön inkább a saját dolgával és akkor nem kell majd később sem szabadkoznia.

Bika (április 21.-május 20.)
A vártnál sokkal jobban alakul a napja, és élvezi minden pillanatát. Szerencsére minden az elképzelése szerint történik és annyi remek program várja, hogy alig tud választani közülük. Párjának is ugyanahhoz van kedve, így tökéletes a harmónia kettőjük között. Mindez azért történhet meg, mert nagyon hasonló az érdeklődési körük.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Komoly csalódás éri, mert a legjobb barátja minden indok nélkül lemondja a közös programot. A legjobban az bántja, hogy ő erőszakoskodott, hogy szervezzenek együtt valamit, mert nem szeretne otthon ülni és unatkozni. Minden programját átszervezte, csak azért, hogy a kedvében járjon. Még a párját is hanyagolta, de többet senkiért nem fogja.

Rák (június 22.-július 22.)
Nem érdemes szomorkodással tölteni a napját, és ne keseredjen el, még ha egyedül is van, inkább igyekezzék élvezni az életet. Hívja meg a barátait egy finom ebédre vagy vacsorára. A legtöbb Rák jegyű ember szeret sütni, főzni. Lepje meg őket valami újdonsággal, használja remek fantáziáját. Itt a nyár, szerencsére sok zöldségből, gyümölcsből is válogathat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A mai napon könnyen a figyelem központjába kerülhet, de legyen óvatos, ne öntsön olajat a tűzre. Biztosan jól esik a hiúságának, hogy vonzza az ellenkező neműek tekintetét, de ne ébressze fel a kedvesében a zöldszemű szörnyet, a féltékenységet. Kár lenne elrontani a kettőjük között meglévő harmóniát és fölöslegesen mérgezni a kapcsolatukat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Tökéletesen igaza van, ha morgolódik és kezd elege lenni abból, hogy a párja nehezen képes dönteni. Túlságosan sokat várakozott már idáig is arra, hogy a kedvese végre beadja a derekát és elkötelezze magát. Tulajdonképpen a nem válasz is válasz, ezért érdemes lenne most már elgondolkoznia azon, hogy valóban ő lenne az ideális társa egy életen át.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem szívesen hagyná magát bármiben is korlátozni, de nincs más választása, ha nem szeretné a napot veszekedéssel indítani. Pedig a közös programhoz semmi kedve, főleg, mert szokás szerint megint engednie kell. Egyre jobban nő a belső elégedetlensége és elhatározza, hogy nem hagyja magát, és egyszer végre azt csinál, amit szeretne.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A megérzése azt súgja, hogy vetélytársa akadt. Nyugtalanság gyötri, aggodalmaskodik és rémeket lát. Ugyanakkor a hiúságát is bántja, hogy esetleg háttérbe szorul. Ne csináljon a bolhából is elefántot, ne tegyen meggondolatlan lépéseket, hanem várjon türelemmel. S, ha mégis igaz a megérzése, még akkor is lesz ideje a megfelelő lépéseken törni a fejét.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Amennyiben lakásfelújításba vágna bele, érdemes alaposan átgondolni, hogy mire is adja a fejét. Ezt az időszakot át kell vészelnie, mert bizony egy ilyen munka jó nagy felfordulással jár. Még akkor sem megy minden simán, ha minden összeg a rendelkezésére áll, amire szüksége van. Általában sajnos nem úgy szoktak alakulni a dolgok, ahogy azt elképzeli.

Bak (december 22.-január 20.)
Kár lenne törésre vinni a dolgokat az egyik rokonával csak, mert nem találja elég szimpatikusnak. Való igaz, hogy teljesen más az elképzelése az életről és ennek hangot is ad, de ne törődjön vele. Mivel közeli rokona, próbáljon meg jó képet vágni, ha meg kell látogatni és elviselni azt a néhány órát, amikor ő látogatja meg az otthonában. Eddig mindig túlélte.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A szerelemnek is lehetnek mellékhatásai, amit sajnos akarata ellenére sem tud elkerülni. A felhőtlen boldogságot időnként beárnyékolhatja féltékenység és aggódás is, hogy elveszítheti a kedvesét. Ez ellen nincs hatékony orvosság és egy pirula bevételével sem úszhatja meg, hogy időnként félreértsék egymást. Csak akkor, ha messze elkerüli a szerelmet.

Halak (február 20.-március 20.)
Kapcsolatuk tartóssága érdekében töltsön minél több időt a partnerével és csináljanak közös programokat. Arra azonban ügyeljen, hogy ne csak olyan helyekre menjenek, amit csak ön kedvel, hanem kedvezzen a párjának is. Még akkor is, ha unalmasnak találja az ő érdeklődési körét és egyetlen porcikája sem kívánja. Néha áldozatot is kell hoznia.

hirado.hu

616

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe