Napi horoszkóp – 2016. július 9., szombat

A Bak komoly és nagy döntés előtt áll, a Rák napja kiegyensúlyozottan telik, az Ikrek egyre jobban érzi, hogy itt az ideje, hogy kicsit lassítson.

bakKos (március 21.-április 20.)
Az utóbbi időben a szokásosnál jóval gördülékenyebben mennek a dolgai, igazi mázlistának érzi magát. Egyaránt könnyen kockáztat a szerelemben és a pénzügyekben is. Meg sem fordul a fejében, hogy ennek a szerencse sorozatnak egyszer vége is szakadhat, hiszen semmi sem tart örökké. Becsülje meg ezeket a napokat és ne essen túlzásokba, legyen visszafogottabb.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem szívesen teszi, de kénytelen elismerni, hogy bár nem hisz a jóslatokban, és a babonákban, de mégiscsak lehet bennük valami. Gyakorlatias életszemléletű, és idáig egész más dolgok érdekelték a világban, és kételkedve fogadta a jóslatokat. Azonban olyan események történnek az életében, ami arra késztetik, hogy a misztika, az ezotéria világa felé forduljon.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Egyre jobban érzi, hogy itt az ideje, hogy kicsit lassítson, mert az energiái lassan kimerülnek. Rádöbben, hogy minek rohanni, ha tulajdonképpen lassabban is el tudja végezni a dolgait és úgyis időre elkészül. Csak tudatos szervezésre van szüksége. Lehetséges, hogy a szervezete időben jelezte, hogy rossz vége lesz, ha túlzottan kizsigereli?

Rák (június 22.-július 22.)
Kiegyensúlyozottan telik a napja, mindenkivel sikerül szót értenie. Kerüli a vitát, a veszekedést, sőt még a békebíró szerepét is elvállalja. Nagyon jól teszi, mivel a rokonai között felütötte a fejét a békétlenség. A probléma nem új keletű, de idáig a szőnyeg alá lett söpörve, ezért a mélyben lapult. Felveti a tisztázás lehetőségét, szívesen segítene is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Kissé aggodalmaskodik az anyagi helyzete miatt, mivel rájön, hogy az utóbbi időben túlságosan bőkezűen bánt a pénzével. Kénytelen visszafogni a költekezési vágyát, bár nem fűlik hozzá a foga, de belátja, hogy nincs más választása. Szereti a szépét, a minőséget és a luxust, de tisztában van vele, ha így folytatja, akkor akár a templom egere sorsára juthat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Van oka az idegeskedésre, mert bármibe fog az balul üt ki. Gondjai akadnak a számítógépével és a telefonjával is. Hiába idegeskedik, sajnos időnként érthetetlen okokból összekuszálódnak a dolgok. El kell fogadnia, hogy a technika ördögével nem tudja felvenni a versenyt. Sajnos ez bárkivel megtörténhet, de szerencse a probléma hamar megoldódik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem szeret egyedül lenni, ezért akarja a partnerét mindig maga mellett tudni. Az erős kötődési vágyát a társa egyre nehezebben viseli. Tisztában van e tulajdonságával, mégis időnként kibújik önből a kisördög. Vigyázzon, ne játsszon a tűzzel, mert mire észbe kap, a partnere már árkon bokron túl lesz. Itt az ideje, hogy megváltozzon.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Érdemes visszafognia magát, ha idáig sportot űzött a szerelemből, mert az igazi szerelem közeleg. Ámor a nyilával hamarosan eltalálja a szívét és nem lesz menekvése. Nem lesz módja és lehetősége félvállról venni az ügyet, mert az édes csapdának nem tud majd ellenállni. Sőt, a csalódástól sem menekülhet meg, mert a sorsát senki sem kerülheti el.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kellemes nap elé néz, lelkesedése töretlen, és nem ismer lehetetlent. Ám szokatlanul hamar elfárad, ami megrémíti, mert idáig elképzelhetetlennek tartotta, hogy a szervezete ne működjön tökéletesen. Ne aggódjon, mert lehet, hogy csak az utóbbi időben túlhajszolta magát. Azonban, ha gyakran megismétlődik, akkor egy kivizsgálás elkerülhetetlen.

Bak (december 22.-január 20.)
Nagy döntés előtt áll, a lehetőség adva van, de a változás szokás szerint megrémíti. Alaposan átgondolja a jelenlegi helyzetét és a változtatással járó minden előnyt és hátrányt. Most nem meri megtenni a szükséges lépéseket, mert érzése szerint túl nagy érzelmi és anyagi áldozattal járna. Vágjon bele és a döntése helyességét majd az élet igazolja.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Jókedvűen ébred, derűlátó és bizakodással néz a mai nap elé. Sajnos a szerelemben már közel sem ennyire kiegyensúlyozott, mert kishitűségével ki tudja kergetni a világból a párját. Figyeljen kedvese jelzéseire, és időben változtasson a viselkedésén, mert a türelme véges és az idegei nincsenek kötélből. Nem lenne szabad jelentéktelen dolgokon rágódnia.

Halak (február 20.-március 20.)
Rendkívül boldog, mert végre hétvége van és pihenhet. Nehéz napokat tud maga mögött, ezért úgy dönt, hogy megenged magának egy kis kényeztető vásárlást. Örömmel veti bele magát az üzletekbe, de csak óvatosan költekezik. Hisz egészen más célja van, amihez viszont pénz kell. Amennyiben szeretné egy régi vágyát megvalósítani, akkor spórolnia kell.

hirado.hu

607

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe