Napi horoszkóp – 2016. július 18., hétfő

Az Ikrek kitűnően koncentrál, Bika új életet szeretne kezdeni, a Rák könnyen szót ért a szeretteivel.

ikrekKos (március 21.-április 20.)
Rámenősség nélkül ebben az esetben nem jut semmire. Bármennyire is nem akarja, kénytelen célratörően haladni az útján előre. Ne törődjön a rosszalló megjegyzésekkel, mert most a cél szentesíti az eszközt. Minden energiájával összpontosítson a tervére, mert csak így tudja megvalósítani a célját. Kemény munkára számítson, de ne szabad meghátrálnia.

Bika (április 21.-május 20.)
Új életet szeretne kezdeni, de ha nincs elég bátorsága hozzá, akkor nem kell erőltetnie, mert valószínű, hogy még nincs itt az ideje. Az égiek is támogatnák minden lépését, de ez még kevés ahhoz, hogy véglegesen elhatározza magát. A lépés megtételében éppen az a nehéz, hogy egy teljesen ismeretlen útra kellene lépnie. Ami természetesen rémisztőnek tűnik.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kitűnően koncentrál, így nem tudják csőbe húzni. Hamar átlát a szitán, ezért nem éri anyagi veszteség. Érzelmileg azonban nagy csalódás éri, mert álmában sem gondolta volna, hogy akiért a kezét a tűzbe tenné, hátba támadja. Úgy érzi, hogy az anyagi veszteséget sokkal hamarább fel tudná dolgozni, mert a szívén ejtett seb begyógyulásához még nagyon sok idő kell.

Rák (június 22.- július 22.)
Könnyen szót ért a szeretteivel így csend és nyugalom honol az otthonában. Sajnos nem is sejti, hogy ez a vihar előtti csend, és hamarosan meg kell vívnia a harcát. Abban reménykedik, hogy könnyen szót ért a kedvesével, de csalódnia kell. Sőt mivel szövetségesekre is talál a párja, így az ötletével teljesen magára marad. Mivel jóval erősebbek, kénytelen engedni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Minden kapcsolatban vannak mélypontok, amin túl kell lépni. Fel kell tárni a problémákat vagy a szőnyeg alá söpört sérelmeket, hogy ne mérgezzék tovább a viszonyukat. Bármennyire is igyekszik, mégis időről időre felbukkannak nehézségek, amelyeket közösen érdemes megoldani és nem azonnal máshol keresni vigaszt. Most se tegye, mert megbánhatja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Törekvéseit siker koronázza, ne féljen a kockázatvállalástól. Szíve mélyén, ha már elkötelezte magát, akkor nem szabad visszakoznia. Fogja fel egy érdekes játéknak, aminek a szabályai nincsenek lefektetve, így akár mikor módosíthatja. Élvezze, hogy saját maga alakíthatja az életét, nem kell senki elvárásának megfelelnie. Csak az optimizmus, ami segíthet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Túlságosan nyitott és őszinte, aminek egyáltalán nem biztos, hogy nagy hasznát veszi. Alaposan gondolja át, hogy kinek és főleg mit mond el, mert később vissza élhetnek az őszinteséggel. Óvakodjon a nyájas emberektől, mivel nem gondolatolvasó, így nem lát bele a fejükbe. Látszólag rendkívül kedvesek, de alig várják, hogy valamivel árthassanak önnek.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Magánéletét a zűrzavar jellemzi, mert nem tudja, mit is akar. Tartozni szeretne valakihez, de ugyanakkor a saját útján akar járni. Így a végletek közt hányódik, mert nem tudja, hogy a szabadságot válassza vagy engedjen az elvárásaiból. Szívesen feladná függetlenségét, ha valaki megdobogtatná a szívét, szerencsére már nem kell sokat várnia az illetőre.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Törődjön többet az egészségével és figyeljen a szervezete jelzéseire. Nem szabad felizgatnia fel magát apró – cseprő ügyeken, mert azzal csak árt az egészségének. Inkább vállaljon kevesebbet, igyekezzen sokat pihenni és főleg kerülje a stresszes helyzeteket, különben szívritmus és keringési zavar is felléphetés. De sajnos gyomor panaszokkal is számolnia kell.

Bak (december 22. – január 20.)
Óvakodnia kell a végéletektől, mert sokat árthat magának vele. Ne csak feketén és fehéren lássa a világot, hiszen az élet ennél sokkal színesebb. Fölösleges felnagyítani a problémákat, inkább a megoldásukra törekedjen. Próbálja beleélni magát mások helyzetébe, ne csak a saját igazát hajtogassa. Érdemes engednie, máskülönben könnyen elszigetelődhet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Zavaros pénzügyi helyzetét további fölösleges kiadásokkal már ne tetézze. Inkább próbálja meg önmagában tisztázni, hogy mit csinált rosszul, hogy idáig jutott. Ne gondolja azt, hogy veszett fejsze, vesszen a nyele is, mert ha kölcsön kér vagy hitelt vesz fel, akkor azzal nem jut egy lépést sem előbbre. Sőt! Inkább még sokkal nehezebb helyzetbe kerülhet.

Halak (február 20. – március 20.)
Legfontosabb teendője, hogy a pénztárcáját és a szívét jól zárja be. Ugyanis mind a kettőt komoly veszély fenyegeti. Valaki nem tisztességes szándékkel a hiszékenységére pályázik, azon keresztül akar a szívéhez közel kerülni. Innen már csak egy lépést kell tennie ahhoz, hogy könnyen a pénzéhez jusson. Elégnek érzi, ha hízeleg, vagy a jószívűségét veszi célba.

hirado.hu

495

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe