Napi horoszkóp – 2016. augusztus 6., szombat

Az Ikrek most szembesül azzal, hogy adott szavát nem vonhatja vissza, a Rák kiegyensúlyozott és új tervek elkészítésén fáradozik. A Bika ne tulajdonítson nagyobb jelentőséget párja féltékenységének.

ikrekKos (március 21.-április 20.)
Számtalan elfoglaltsága miatt egyre kevesebbet mozog, most itt a remek alkalom, hogy bepótolja. Amikor kimozdul otthonról, használja inkább a tömegközlekedési eszközöket. Munka után sétáljon vagy tartsa magát formában úszással, vagy futással. Nem kell azonnal nagy távolságokat megtennie, nehogy megerőltesse magát. A sportolásban is tartson mértéket.

Bika (április 21.-május 20.)
Párja féltékenységének ne tulajdonítson nagy jelentőséget, inkább próbálja megnyugtatni. Komoly feladatra vállalkozik, de egy kísérletet megér, és még az is lehet, hogy sikerül megnyugtatnia. Persze a siker attól függ, hogy mennyire meggyőzően adja elő az érveit, hogy mennyire jó színészi képességekkel rendelkezik. Hisz nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!

Ikrek (május 21.-június 21.)
Magában ezerszer megbánta, hogy olyan könnyen a szavát adta, de most már nem vonhatja vissza. Abban a pillanatban nem is számolt a tette következményével, így most kénytelen lenyelni a békát. Ám, ha igazából jól belegondol, talán így volt a leghelyesebb, máskülönben sohasem bólintott volna rá a kérésre. S végül is régóta csak erre várt a szíve mélyén.

Rák (június 22.-július 22.)
Kiegyensúlyozott és új tervek elkészítésén fáradozik. Elképzelése megvalósításához jelentkező is akad szép számmal, ami megelégedettséggel tölti el, mivel visszaigazolást kap, hogy az ötletének van reális alapja. A gondot csak az okozza, hogy most főhet a feje, kivel fogjon össze, akiben meg is bízhat. Megbántani senkit sem akar, de mégis választania kell.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Váratlan esemény húzza keresztül a számításait. A mai napot teljes mértékben a pihenésre szánta, ezért az ügyes-bajos dolgokkal való foglalkozásról hallani sem akar. Mégis kénytelen beadni a derekát, mert a felmerülő probléma nem tűr halasztást. Hangulata egy szempillantás alatt borússá változik, és szerettei jól teszik, ha most békén hagyják.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A Mars bolygó negatív hatása miatt ingerült és kötözködő, és sajnos a kákán is igyekszik csomót keresni. Pedig ég a vágytól, hogy a szerelmét viszonozzák. Jobban tenné, ha a konfliktuskeresés helyett kidolgozna egy haditervet, ezért, hogy a kedvesét vissza tudja csalogatni az ágyába. Ha nem szeretne haraggal elaludni, akkor bizony kezdeményezni kell.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Vidám és kiegyensúlyozott, harmóniát sugároz magából, amit a környezete azonnal észrevesz, és nagyra értékel. Minden bolondos ötletre vevő, szívesen tart a barátaival. Jó kedve nem véletlen, mert nagyon sok munkájába telt, míg elérte, hogy a mai napját egyedül tölthesse el. Nem volt könnyű, sok időbe telt, amíg meggyőzte a párját, de megérte.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Kellemetlen meglepetés érheti, ha nem elég elővigyázatos. Ugyanis valaki a szívére pályázik és szeretné elrabolni. A dolog annyira váratlanul érheti, hogy könnyen enged neki, s mire észbe kap, már késő lehet. Visszaszerezni egykönnyen nem fogja tudni, ebben ne is reménykedjen. Csak akkor kérje vissza, ha meggondolta magát vagy másnak szeretné adni.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Messze a teherbírásán felül igyekszik teljesíteni, pedig senki sem kéri rá. Közösen nagyon hamar végeznének a munkával, de megszállja a kisördög és mindent egyedül akar csinálni. Pedig jól tenné, ha nem kötné az ebet a karóhoz és belátná, hogy túl sokat vállal magára. Még mielőtt nagyon megerőltetné magát, fogadja el mások segítségét.

Bak (december 22.-január 20.)
Biztos benne, hogy vitatkozás nélkül is szót ért a párjával, de sajnos tévednie kell. Hiába keresi a mindkettőjük számára kedvező megoldást, nem jut előbbre egy lépéssel sem. Kedvese megmakacsolja magát, és körömszakadtáig ragaszkodik a saját igazához. Jobb, ha beletörődik, hogy ebben az esetben nem fog tudni zöld ágra vergődni vele, s nem erőlteti.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egyre jobban érzi, hogy itt lenne az ideje a nagytakarításnak, mert szereti, ha tisztaság van a lakásában. Viszont egy érdekes programon vehet részt, amiről nem szívesen maradna le. Győzze le a lelkiismeret furdalását, és ne se maradjon otthon, a takarítás megvárja. Ebben biztos lehet.

Halak (február 20.-március 20.)
Konfliktusba keveredhet egyik szomszédjával, de most semmiképpen se hagyja magát. Tehetetlen, pedig mindenben igaza van. Ne hátráljon meg, hanem kellő érvekkel védje meg magát. Nem lesz könnyű dolga, mert ez a konfliktus nem új keletű. Most, mint egy vulkán kitört, de nem baj, mert itt van az idő, hogy végre mindent tisztázzanak.

hirado.hu

429

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe