Napi horoszkóp – 2016. augusztus 7., vasárnap

A Szűz még ma is dolgozik, a Mérleg idegeit a mai nap eseményei alaposan megtépázzák, az Oroszlán inkább lendüljön ellentámadásba!

szüzKos (március 21.-április 20.)
Jól gondolja meg minden szavát, ha nem akarja elűzni a párját és magányosan tölteni a mai napját. Olyan témát feszeget, amivel darázsfészekbe nyúl, és ha nem elég megfontolt, akkor viselheti a következményeket. Bár nagyon kilóg a lóláb, mert elképzelhető, hogy mindezt azért teszi, hogy megsértődhessen, és külön programot csinálhasson.

Bika (április 21.-május 20.)
Minden tervét sikerrel megvalósította, így most egy időre kényelmesen hátra dőlhet és kipihenheti a fáradalmait. Nemcsak fizikálisan igényli, hogy végre lazíthasson, hanem idegileg is érzi, hogy szüksége van a pihenésre. Szerencsére időben gondoskodott róla, hogy szabadságát kedve szerint tölthesse. Igaz, sok szervezést igényelt, de semmit sem adnak ingyen.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Szerencsére a pénzügyi gondja rendeződik, ezért úgy érzi, mintha nem is egy kő, hanem egy hatalmas szikla esne le a szívéről. Egyik pillanatról a másikra sokkal szebbnek látja a világot, mert egy nyomasztó tehertől szabadul meg. Nagyon boldog, mert most már sokkal bátrabban tervezhet, és jobban kinyithatja a pénztárcáját, ha vásárolni szeretne.

Rák (június 22.-július 22.)
Régóta nyomasztó magánéleti problémáját csak akkor tudja megoldani, ha tovább nem áltatja önmagát. Ebben az esetben csak az őszinteség segít, ezért minél hamarább öntsön tiszta vizet pohárba. A könnyebbik utat kényelmesebbnek találja, de ezzel nem old meg semmit, csak tovább mélyíti a szakadékot a kapcsolatában. Itt az idő lásson neki.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Irigyei igyekeznek egy jókora csapást mérni az önérzetére, amit csak hosszú idő alatt tud majd kiheverni. Megpróbál elegánsan “levonulni a színpadról”, hogy az ellenfelei ne örüljenek a balsikerének. Ne nyugodjon bele, inkább lendüljön ellentámadásba! Komoly fegyvert nem is kell bevetnie, mert a megjelenése és a hangja elég lesz.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Még szabad napján is dolgozik, mert nem engedheti meg magának, hogy lazítson. Bármennyire is fáradt és minden porcikája a pihenésre vágyik, de az eddig elért eredményeit még sem teheti kockára. Rengeteg munkával sikerült megvalósítani a célját, sőt talán még többet is tett a kelleténél. Tökéletesen elégedett és büszke a teljesítményére.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A mai napi események nagyon megtépázzák az idegeit, és elsősorban a közlekedéssel lehetnek gondjai. Elkéshet a randevújáról, mert a tömegközlekedési eszközök közül éppen az romolhat el, amin utazik. Esetleg az autója hagyja cserben, mikor a legnagyobb szüksége lenne rá. A legfontosabb, hogy őrizze meg a nyugalmát, hisz minden bajra van megoldás.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Úgy érzi, hogy ólomlábakon jár az idő, és sohasem teljesül már a vágya, hogy kedvesével együtt tölthesse a mai napot. Siettetné az időt és már mindent eltervezett és elrendezett, hogy semmi se akadályozza a boldogságukat. Tisztában van vele, hogy a türelmetlenség nem vezet jóra, de mégsem képes ezen változtatni, mert az érzelmei irányítják.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Az egyedülálló Nyilasokra végre rátalál a szerelem, és ezért még egy lépést sem kell tenniük. Szinte lubickolnak a boldogságban és úgy érezhetik, hogy csak álmodnak. Attól azonban óvakodniuk kell, hogy a szenvedélyük túlságosan, magukkal ragadja, mert, akkor a kevésbé extrovertált partnerek kereket oldhatnak. Lelkesedésük most a kárukra van.

Bak (december 22.-január 20.)
Már nagyon bánja, hogy túlságosan könnyen eljárt a szája és mélyen megbántotta a szeretteit. Mérgében olyan kijelentést is tett, amit nem is gondolt komolyan. Tudja, hogy a kimondott szavakat már nem lehet visszavonni, ezért valami kárpótláson töri a fejét. Hirtelen eszébe jut, hogy kárpótlásként meghívja őket egy elegáns étteremben.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Most szívesen kockáztat, és nem rémiszti meg, ha a kalandszelleme messzire sodorja, de még mielőtt könnyelműen lépne, gondolja végig a dolgokat. A csábítás nagy, és minden egyszerűnek és könnyűnek tűnik, de ez csak a felszín, mert a színfalak mögé nem áll láthat. Éppen ebben rejlik a veszély, ezért jól fontolja meg, hogy megéri-e kockáztatnia!

Halak (február 20.-március 20.)
Érzelmileg kissé bizonytalan, pedig semmi oka nincs rá, mert Vénusz a szerelem bolygója támogatja minden lépését. Bátran kockáztasson és kezdeményezzen a szerelemben, még akkor is, ha csak vágyakozik valaki után. A sikert biztosra veheti, nincs mitől tartania. A nagy ő meghódításhoz most az is elég, ha természetesen és visszafogottan viselkedik.

hirado.hu

470

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe