Heti horoszkóp: 2016. augusztus 8 – 14.

Az Oroszlán sikeresen veszi az akadályokat, a Mérleg túlságosan is érzékeny, a Skorpió viszont okosan keveri a lapjait.

leoKos (március 21.-április 20.)
Lendülete kitart az egész héten, és ennek nagy hasznát veszi az élet minden területén. A túlzásoktól azonban nem árt óvakodnia. Tartson mértéket az evésben.

Bika (április 21.-május 20.)
Mindenhol jó, de legjobb otthon, ezt a mondást nagyon is tudja értékelni, mert végre megpihenhet, és azt csinálhat, amit csak akar. Jó távol lenni, de jó hazatérni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Elképzelésére nem érdemes sok pénzt és rengeteg időt pazarolnia, mert sajnos nincs reális alapja, és ha továbbra is erőlteti, a csalódás elkerülhetetlen.

Rák (június 22.- július 22.)
Jó ügy mellé áll, és az hogy másoknak a segítségére lehet, örömmel tölti el. Vigyázzon, hogy ne essen át a ló túlsó oldalára, mert a családja nagyon hiányolja már.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sikeresen veszi az akadályokat, ettől ismét magabiztosnak érzi magát. A szerelemben bátran kezdeményezzen, mert visszautasítástól nem kell tartania.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bármennyire is legyezgeti a hiúságát, mégse bonyolódjon meggondolatlanul futó kalandokba. Ugyanis több lenne benne a bánat, mint az öröm. Ne kockáztasson!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Túlságosan érzékeny, emiatt a legkisebb ügyet is felfújja. Vigyázzon, mert a kedvesének már fogytán a türelme, nem lenne jó, ha megszakadna vele a kapcsolata.

Skorpió (október 23-november 21.)
Okosan keveri a lapjait, így a riválisa nem láthat bele, pedig rendkívül izgatja, hogy milyen terven töri a fejét. Maradjon csak titokzatos, azzal minden esetben nyer.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Túlságosan akaratosan áll a dolgokhoz, pedig szép szóval sokkal többre menne. Változtasson stílust, amíg még nem késő, s nem ront el mindent. Engednie kell!

Bak (december 22.-január 20.)
Pozitív gondolkodással hegyeket tud megmozgatni. Ne féljen a változástól. Önbizalma és kitartása elég lesz ahhoz, hogy a siker hosszú időre ön mellé szegődjön.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legyen szigorú önmagához, ha az egészségéről van szó. Ne halogassa tovább egy percig sem a szükséges kivizsgálásokat. Törődjön többet az egészségével.

Halak (február 20. – március 20.)
Némi kitartásra van szüksége és akkor az álmát könnyedén meg tudja valósítani. A szerelemben ne kezdeményezzen, most inkább hagyja magát meghódítani.

hirado.hu

643

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe