Ne most vegyen új laptopot

Ha nem nagyon sürgős, most jobb halasztani a pénzköltést: hamarosan jobb, vagy olcsóbb lesz.

Persze amennyiben elromlott és nem lehet élni nélküle, akkor venni kell. Minden más esetben érdemes várakozni, mert bármelyik nagy operációs rendszer hívei jelentős újdonságokra számíthatnak.

Apple

Minden iparági híresztelés szerint hamarosan itt az új MacBook Pro. A kiszivárogtatások szerint a szokásosnál is karcsúbb kialakítás, USB-C port, ujjlenyomat-olvasó, sőt, a rendes funkciógombok helyén második kijelző felbukkanása várható.

A kép forrása: apple.com

A kép forrása: apple.com

A legutóbbi pletykák arról szólnak, hogy a 13 és 15 hüvelykes Retina MacBook Pro ősszel érkezik.

Windows

A Microsoft bedobja a legújabb, Kaby Lake kódnevű Intel Core processzorokat. Az Intel vezére, Brian Krzanich júliusban beszélt a 7. generációs chipekről, s kedden megerősítette, hogy ősszel már kaphatók lesznek az ezekkel szerelt készülékek. Hogy, hogy nem, az Energy Star elkottyantotta a hét elején, hogy a hamarosan debütáló Lenovo laptopokban már Kaby Lake lesz.

Az új prociktól zökkenőmentes(ebb) grafika és 4K videó várható.

Chrome OS

Ha minden jól megy, a következő hónaptól a Google Play Áruház hivatalosan is támogatja a Chrome OS-t, magyarul: a Chromebookon futnak majd az Android alkalmazások. Állítólag szépen fognak működni offline is a droidos érintésalapú alkalmazások.

És akit nem érdekelnek sem az Apple, sem a Microsoft, sem a Google újdonságai, annak is célszerű várni egy keveset, hiszen az újdonságok megjelenésekor mindig jelentősen csökkentik az előző készülékek árait.

hirado.hu

40

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe