Heti horoszkóp: 2016. augusztus 22-28.

A Skorpió többet költ a kelleténél, a Mérlegnek sikerül tisztázni egy kellemetlen helyzetet, a Nyilas nyugalomra, békére vágyik.

skorpioKos (március 21.-április 20.)
Remekül érzi magát a bőrében és annyi kellemes élményben van része, hogy a hét végén már sajnálja, hogy véget ér a hét. Szeretné, ha egy még ideig így maradna.

Bika (április 21.-május 20.)
Kevésbé képes uralkodni magán, emiatt könnyen összezördülhet bárkivel, akit az élet az útjába sodor. A rendszeres testedzéssel levezetheti a feszültségét.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Abban reménykedik, hogy kellő kitartással eléri a célját. Sajnos csalódnia kell, mert a siker most nem a kitartásán múlik. Az égiek nem támogatják az elképzelését.

Rák (június 22.-július 22.)
Rengeteg elfoglaltsága után végre némi lélegzetvételhez jut. Igyekezzen kihasználni ezt a szélcsendes időszakot és pihenjen, amennyire lehetősége adódik rá.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Szabadsága alatt nem képes kikapcsolódni és egy helyben ülni, mert már az új terve foglalkoztatja. Legszívesebben azonnal neki látna célja megvalósításának.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Sajnos olyan álmot kerget, aminek semmi reális alapja sincs. Próbálja meg elfelejteni az illetőt, még mielőtt túlságosan beleélné magát, és komoly csalódás érné.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Sikerül tisztáznia egy kellemetlen helyzetet, de a nyugalma nem tér vissza, mert nagyon megviseli ez az eset. Szeretné minél előbb elfelejteni az egészet, és pihenni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Többet költ a kelleténél, emiatt fő a feje, hogyan ossza be a pénzét, hogy ne kerüljön kellemetlen helyzetbe. Most kénytelen szorosabbra húzni a nadrágszíjat.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nyugalomra, békére vágyik, és nagy előnye, hogy meg tudja teremteni, bár néha önnél is elszakad a cérna. Szerencsére a Szaturnusz bolygó most nyugodttá teszi.

Bak (december 22.-január 20.)
Fontos kérdésben ne döntsön egyedül, hanem kérje ki a szerettei véleményét is. Igaz, biztos benne, hogy megbirkózik a feladattal egyedül is, de inkább engedjen.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy váratlan jó hír teljesen kizökkenti a mindennapi rutinjából. Álmában sem gondolta volna, hogy a nagy öröm ilyen hatással lehet a lelki nyugalmára.

Halak (február 20.-március 20.)
Az önmagának tett fogadalmát nem képes betartani, de ezért ne ostorozza magát. Minden kezdet nehéz, ne adja fel egykönnyen, hanem próbálja meg újra.

hirado.hu

490

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe