Napi horoszkóp: 2016. augusztus 24., szerda

Az Ikrek elszalasztott egy remek lehetőséget, a Rák túlságosan magas mércét állít önmaga elé, a Bak nem érzi jól magát és legszívesebben otthon maradna.

ikrekKos (március 21.-április 20.)
Itt az ideje, hogy szakítson a megszokással és új stratégiát dolgozzon ki. A hódításai idáig mindig sikerrel jártak, de jól teszi, ha belátja, hogy a régi recept már az idejét múlta. Most új szelek fújnak, és kiválasztottja fejét egész más taktikával tudja elcsavarni. Bizony fel kell kötnie a kardját, ha győzni akar, mert ő legalább annyira remek hódító, mint Ön.

Bika (április 21.-május 20.)
Az egészséges étel nem kell, hogy unalmas legyen, ha már fogyókúrázni szeretne. Legfontosabb, hogy mozogjon többet és véletlenül se essen túlzásba, mert annak nem lehet jó vége. Mint mindenhez, a súlycsökkenéshez is idő kell, a gyors fogyással károsítja a szervezetét. Ne akarja a régi súlyát egy perc alatt visszaszerezni, mert a kilóit is lassan szedte fel.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Való igaz, hogy elszalasztott egy remek lehetőséget, de ez még nem jelenti azt, hogy itt van a világ vége. Úgy érzi magát, mintha padlóra került volna, de ahelyett, hogy feladná, inkább szedje össze magát és kezdje újra. Mind addig nincs még elveszve semmi, amíg véglegesen nem adja fel. Előfordult máskor is ilyen helyzet az életében és mégis is képes volt felállni.

Rák (június 22.- július 22.)
Túlságosan magas mércét állít önmaga elé, mert mindenáron bizonyítani akar elsősorban a külvilágnak. Hajtja a becsvágy, ami természetesen dicséretes dolog, de azért nem szabad túlzásokba esnie. Ne kockáztasson túl sokat, mert a kudarcot nehezen tudná megemészteni. Mivel lassabban is eléri a célját, akkor nem kell mindent egy lapra feltenni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rendkívül jól látja a kialakult helyzetet, és el is mondhatja a véleményét, mert igényt tartanak rá. Azonban fontolja meg, hogyan adja elő. Az éles kritikától vagy a kemény megjegyzéstől óvakodjon, hisz a saját bőrén már nem egyszer megtapasztalta, hogy milyen rosszul tud esni, ha nem a megfelelő stílusban adják tudtára, ha néha rossz fát tesz a tűzre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Amennyiben szorosabbra szeretné fűzni a kapcsolatát, vagy végleg el akarná kötelezni magát, akkor elhatározásában az égiek is támogatják. Minden lehetőség adott, hogy boldog legyen, természetesen akkor, ha már megtalálta a Nagy Őt. Viszont, ha úgy érzi, hogy még jobban meg kell ismernie a társát, akkor ne kapkodjon el semmit, nehogy csalódás érje.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mérleg jegyűként a magány gyűlölete jellemzi, ezért nem szeretné, ha újra egyedül kellene élnie. Inkább mindent elkövet, hogy fenntartsa kihűlőben lévő kapcsolatát, és igyekszik a külvilág felé mutatni, hogy mennyire boldog és kiegyensúlyozott. Alaposan gondolja meg, hogy érdemes a kapcsolatába ennyi energiát beleölni a látszatkedvéért?

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kisebb egészségügyi panaszok keserítik meg a napjait, de szerencsére már nem csinál nagy ügyet belőlük, mert megtanulta kezelni őket. A kutatás, a megismerés vágya jellemzi a jegyét, ezért képes a tapasztalataira támaszkodni. Megérzése azt súgja, hogy most sem kell azonnal orvoshoz rohannia, hanem majd ráér akkor, ha nem találja meg rá gyógyírt.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A munkáját nem érzi tehernek, mert a hivatásának tartja, és örömét leli benne. Rengeteget képes dolgozni, mert annyira érdekli és leköti az aktuális feladatai. Sokszor még a magánélete rovására is megy, hogy szereti, amit csinál. Bár megfogadja, hogy változtatni fog a hozzáállásán, de nagyon is tisztában van vele, hogy ezzel nagy fába vágja a fejszéjét.

Bak (december 22. – január 20.)
Nem érzi jól magát és legszívesebben otthon maradna, de nem szeretné a munkatársait cserbenhagyni. Lelkiismerete nem engedi, hogy lazítson, pedig nem érdemes az egészségével játszani. Hiába nyugtatgatják a kollégái, hogy megoldják a feladatot, még sem hallgat rájuk. Nem csak attól tart, hogy kimarad valamiből, hanem a pénzre is szüksége van.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Szokásától eltérően túlságosan nagy lendülettel veti magát bele a kapcsolatába. Még szinte alig ismeri a párját, mégis már nagy terveket szövöget. Komoly elhatározáson töri a fejét, és ezt azonnal közölni is akarja vele. Szerencsére hallgat a barátja intő szavára, hogy jobban tenné, ha kissé visszafogná magát, és jobban megismerné, s nem ajtóstól rontana a házba.

Halak (február 20. – március 20.)
Túlságosan nagynak érzi a kihívást, attól fél, hogy nem tudja megoldani, ezért inkább lemond a kínálkozó lehetőségről. Nem szeretne kudarcot vallani, ezért inkább önként vonul vissza. Még mindig elegánsabbnak érzi ezt a megoldást, mint fölöslegesen erőlködni és hibát véteni. Nagyon jól teszi, hogy képes okosan átlátni és józanul értékelni a helyzetet.

hirado.hu

145

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe