Napi horoszkóp – 2016. augusztus 26., péntek

A Mérlegnek most higgadtnak kell maradnia, a Kos rájött, nem érdemes itatnia az egereket, az Ikrek könnyen elmerülhet az önsajnálatban.

mérlegKos (március 21.-április 20.)
Amin tegnap még szomorkodott, azon ma már túlteszi magát, mert belátja, hogy nem érdemes itatnia az egereket. Először úgy érezte, hogy a szíve megszakad, de ma már áldja a sorsot, hogy így alakultak az események. Nagyobb szerencse érte, mint a lottó ötös, mert megszabadult egy olyan embertől, akivel biztosan nem lenne boldog. Örül, hogy még időben rájött.

Bika (április 21.-május 20.)
Beleseik abba a hibába, hogy bár megtehetné, még sem enged a vágyainak. Igyekszik minden fillérre nagyon vigyázni, nehogy esetleg többet költsön a kelleténél. Így viszont számos örömtől fosztja meg magát, pedig néha nem baj, ha kirúg a hámból. Ez úgy sem jelentene hatalmas kiadásokat vagy meggondolatlan költekezést, csak egy kis könnyelműséget.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Mielőtt végleg elmerülne az önsajnálatban, nem ártana, ha önmagába nézne. Az életben semmi sem történik véletlenül, ezért ha valamit rosszul tesz annak meg van a következménye. Sajnos kissé túllőtt a célon, emiatt jól tenné, ha kezdeményezné a békülést, ameddig még nem késő. Higgye el, hogy a párja is alig várja, hogy újra szent legyen kettőjük közt a béke.

Rák (június 22.- július 22.)
Nincs oka aggodalomra, mert a dolgok sokkal jobban haladnak, mint azt remélte. A Vénusz és a Jupiter bolygó is támogatja abban, hogy minél könnyebben célba érjen. Igaz, hogy némi kockázatot kell vállalnia, de köztudott, hogy kockázat nélkül nincs üzlet. Nincs sok értelme húzni az időt vagy bizonytalankodni, mert akkor elszalasztja a lehetőséget.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az újdonsült baráti kapcsolata már nem biztos, hogy túléli ezt az összezördülést, és végleg megszakad. Ne adja a fejét a szomorkodásnak, mert lehet, hogy csak ennyi dolguk volt egymással. Az idő mindig megmutatja, hogy ki az igaz barát, akire minden helyzetben számíthat. Lehet, hogy egy kezén meg tudja számolni hányan vannak, de ők legalább igaziak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Elhatározza, hogy mégis folytatja a kapcsolatot, bár túl sok reményt nem fűz hozzá. Mégis ad egy esélyt mind a kettőjüknek, mert így tartja becsületesnek. Meggyőződése, hogy ezt kell tennie, mert akkor később nem lesz lelkiismeret furdalása és nem tehet szemrehányást senki sem. Már így is ok nélkül sokan bántják, pedig nem egyáltalán tudják az igazságot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Lépésről –lépesre és előre tervezze meg, amit el akar érni, hogy ne érje csalódás. A higgadtságnak ebben az esetben nagyon nagy szerepe van, mert így átláthatja még a legbonyolultabb helyzetet is. Amennyiben képes mérlegelni, és ha kell még időben módosítani a tervén, akkor sikeresebb lesz másoknál. Hiszen most is csak a végeredmény számít.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egyik családtagja próbára teszi a türelmét, de megpróbál uralkodni magán bármennyire is nehezére esik. Arra gondol, hogy teljesen felesleges belemenni a vitába, mert akkor annak biztosan nem lesz jó vége. Mi értelme lenne sértéseket vágni a másik fejéhez, pedig ha mégis, elkerülhetetlen, akkor nincs híján a kemény megjegyzéseknek. Mégis jobb a békesség.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nem fél a kihívásoktól, sőt lételeme a kaland, de ebben az esetben túlságosan veszélyesnek érzi ezt a lépést. Hiába az optimizmusa, most mégis az inába száll a bátorsága, ha csak arra gondol, hogy lépnie kell. Könnyen és fél vállról venné az egészet, de minden porcikájában érzi, hogy itt bizony nagy a tét. Már azt is fontolóra vette, hogy jobb lenne meghátrálnia.

Bak (december 22. – január 20.)
A párja jogosan neheztel, ha nem szentel rá elég időt. Fontos a munka, de legalább olyan nagy jelentőséggel bír a kiegyensúlyozott magánélet is. Hacsak nem magányos farkas, aki inkább szeret egyedül lenni, mint valakihez tartozni. Ahogyan a munkájáért képes nem is kevés áldozatot hozni, ugyan úgy kellene mindent megtennie a kapcsolatáért.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Oroszlán részt vállal a feladatokból, és mégis semmi dicséretet nem kap érte. Nem hálára van szüksége, csak némi elismerésre, s hogy ne vegye az illető magától értendőnek, hogy ennek így kell lennie. Már bánja, hogy fölöslegesen jótékonykodott, de ez most már olyan, mint eső után a köpönyeg. Komolyan megfogadja magának, hogy többet ilyet nem fog tenni.

Halak (február 20. – március 20.)
Elérkezett az idő, hogy cselekedjen, ha valóban annyira tetszik az illető, mint amennyire áradozik róla. A meddő álmodozás nem vezet sehová, ezért vegye a bátorságot és kezdeményezzen. Nem kell azonnal az érzelmeit rá zúdítania, mert ezzel csak elront mindent. Adjon esélyt rá, hogy jobban megismerjék egymást, és a kapcsolatuk is megszilárdulhasson.

hirado.hu

430

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe