Napi horoszkóp – 2016. augusztus 28., vasárnap

A Vízöntő izgalmas program megtekintésére készül, a Bak kellemetlen helyzetbe kerülhet, a Mérleg szívesen segítene egyik barátjának.

vizöntöKos (március 21.-április 20.)
Az Uránusz bolygó negatív hatása miatt az otthonában meghibásodhat valamelyik elektromos készülék, de mégse próbálja megjavítani, ha nem ért hozzá. Még véletlenül se képzelje magát ezermesternek, mert könnyen baleset érheti. Teljesen fölösleges mérgelődnie, már úgy sem tud mit tenni, inkább a javításához hívja megfelelő szakembert.

Bika (április 21.-május 20.)
A családjában fontos kérdésekben kellene döntést hoznia. Lehet, hogy kiváló vezetői adottságokkal rendelkezik, és jó munkaadó, de sajnos otthon már közel nem tud a sarkára állni. Tökéletesen tisztában van vele, hogy a vezető pozíció néha kellemetlen intézkedésekkel is jár, és belátja, hogy nem tehet mindenki kedvére. Otthonában is így cselekedjen.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Még fájlalja egy kicsit a szívét, de már igyekszik túltenni magát a csalódásán. Arra gondol, miért szomorkodna, hisz semmi értelme. Inkább alkalmazza a mondást, hogy kutyaharapást szőrivel. Így nagy lelkesedéssel veti bele magát az élet sűrűjébe, és élvezi a szabadságot. Azonban arról teljesen megfeledkezik, ha nem elég óvatos, akkor újra csalódhat.

Rák (június 22.- július 22.)
Nosztalgikus hangulatban van, és oldhatatlan vágyat érez, hogy visszatérjen a párjával oda, ahol együtt nyaraltak. Gondolatban felidézi a kellemes órákat, a naplemente és a holdfényes éjszakák hangulatát. Ha fájó szívvel is, de belátja, hogy most még nem indulhat útnak. Viszont elhatározza, ha törik, ha szakad, akkor is a közel jövőben vissza fognak térni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Komoly fogadalmat tesz, hogy nem törődik semmivel, hanem csak a pihenésre szánja a napját. Eldöntötte, hogy csak az élvezeteknek hódol, sokat alszik, jókat eszik és iszik. Persze nagyon ügyel rá, hogy ne essen túlzásba, mert szeretné megőrizni a súlyát. Már jóval megfontoltabb, mert megtapasztalta, hogy mennyire nehéz a fogyókúra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nehezen tud kiigazodni a párján, mert egyszer így, máskor úgy beszél. Megközelíthetetlennek tűnik, és nagyon titokzatosnak akar látszani. Ezzel persze teljesen elbizonytalanítja, és végképp nem tudja, hogy mi tévő legyen. Úgy érzi, hogy kezd kicsúszni a talaj a lába alól, és emiatt még a zöldszemű szörnynek, azaz a féltékenység csábításának is hajlamos engedni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szívesen segítene az egyik barátjának, aki nehéz helyzetben van, de szomorúan kell tapasztalnia, hogy visszautasítja. Nem érti a reakcióját, mert máskor minden búját és bánatát őszintén elmondta. Természetesen elfogadja a döntését, hiszen mi mást tehetne, de sajog a szíve, mert látja, mennyire szenved. Abban reménykedik, hogy mégis megnyílik.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nem sok ideje marad a pihenésre, mert az egyik ismerősével még néhány dolgot tisztáznia kell, még mielőtt rábólintana az ajánlatára. Mindent alaposan át kell olvasnia a szerződésben mielőtt aláírná, mert nem szeretne később jogi bonyodalmakat. Valami azt súgja, hogy legyen óvatos, és ne kapkodjon el semmit. Még az is lehet, hogy nem kötnek üzletet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Már éppen ideje lenne, hogy végre tisztázzon pár dolgot a kedvesével, de nem fűlik a foga hozzá. Tudja, hogy az időhúzással ne old meg semmit, mégis egyre csak halogatja. Tökéletesen tisztában van az okával, mert a beszélgetéssel nem jut előbbre, inkább még ront a helyzeten. A lecke fel van adva, mert vagy végleg tönkremegy a kapcsolata vagy így marad.

Bak (december 22. – január 20.)
Kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha többet ígér a kelleténél és nem tartja be az adott szavát. Most csak az önös érdeke vezérli, mert a célját mindenáron el akarja érni. Szívfájdalom nélkül tőr előre és nincs tekintettel senkire, mert úgy véli, hogy a cél szentesíti az eszközt. Érdemes lenne lassítania, mert akikkel most nem törődik, egyszer még szüksége lehet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nagyon érdekes, és izgalmas program megtekintésére készül. Szeretné, ha nem kellene egyedül mennie, hanem társát is érdekelné. Azért még ne vegye készpénznek, hogy kibújik a bőréből örömében, hogy részt vehet ezen az eseményen. Sőt, jobban teszi, ha nem erőlteti, hanem hagyja, hogy most otthon maradjon. Fogadja el, hogy nem egyezik az ízlésük.

Halak (február 20. – március 20.)
Egyszerre annyi mindent szeretne csinálni, és számos programon részt venni, hogy ez a terve biztosan nem fog megvalósulni. Amennyiben nem szeretné szétforgácsolni a napját, akkor fontossági sorrendet kell felállítania. Természetesen sajnos néhány programról még, ha fájó szívvel is, de le kell mondania, különben rosszul jár, mert sokat markol, de keveset fog.

hirado.hu

394

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe