Heti horoszkóp: 2016. augusztus 29 – szeptember 4.

Az Oroszlán szabadsága után nehezen zökken vissza a munkájába, a Szűz segítő szándékát félre értik, a Vízöntő kedvező üzleti ajánlatot kap.

leoKos (március 21.-április 20.)
Ne tegyen semmi olyat, amit később megbánhat. Nincs miért aggódnia, higgye el, az idő most Önnek dolgozik. Később úgyis eléri a célját, akkor miért kapkodna.

Bika (április 21.-május 20.)
Rengeteg kiadással kell számolnia, de szerencsére nem éri váratlanul, mert még időben felkészült rá. Áldja az eszét, hogy most sem bízott semmi sem a véletlenre.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Idáig is mindenben számíthatott az egyik rokonára, és most sem csalódik benne. Hálás szívvel gondol rá, hogy önmagát háttérbe szorítja, hogy segíthessen.

Rák (június 22.- július 22.)
Túlságosan sok mindennel foglalkozik egyszerre, ezért sokat markol, de keveset fog. Idegeskedéssel, és kapkodással nem fog menni semmire. Inkább lassítson!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szabadsága után nehezen zökken vissza a munkájába, pedig nincs más választása. Szerencsére nem kell agyonhajszolnia magát, mert még kevés a feladata.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Segítő szándékát félre értik, és még egy haragost is szerez magának. Sajnos ebben az esetben nem állja meg a helyét az a mondás, hogy jó tett helyébe jót várj.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Magánéletébe visszatér a boldogság, és az elmúlt napok feszültsége már a múlté. Azonban csak akkor élvezheti újra a nyugalmat, ha képes tanulni a hibájából.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Hideg zuhanyként éri, hogy az illető, nem állja a szavát, és az ígérete nem más, csak egy szép színes léggömb Ne keseredjen el, egyedül is képes boldogulni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ne kergessen lehetetlen álmokat, álljon két lábbal a földön. Érdemes még egyszer jól átgondolnia, hogy mennyi realitása van annak, amire most annyira áhítozik.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen következetes a döntéseiben, ne hagyja magát eltéríteni az elhatározásától. Se a szép szavaknak, sem az ígéreteknek ne üljön fel, mert valaki rá akarja szedni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kedvező üzleti ajánlatot kap, amit mindenképp érdemes megfontolnia, még akkor is, ha fenntartásai vannak a lehetőséggel kapcsolatban. Fogadja el, csak nyerhet.

Halak (február 20. – március 20.)
Ez a hét alkalmas arra, hogy komoly elhatározásra jusson olyan ügyekben, amelyeket idáig halogatott. Ne féljen egy új útra lépni, mert itt az idő a változtatásra.

hirado.hu

522

Szóljon hozzá! Minden vélemény számít!

Népszerű bejegyzések

Támogasson minket

Ha kedveli a Hírmalmot támogasson minket!

FB Subscribe